Knockout Försvarsspray

Recension Av Swedish Shield

Knockout försvarspray är en effektiv och helt laglig försvarsspray som ger en paralyserande effekt och ger dig den tid du behöver för att fly från en angripare. Att bära en Knockoutspray i fickan eller handväskan är för många en extra trygghet och en möjlighet att stoppa en våldtäkt, ett rån eller någon annan form av överfall. Många väljer även att komplettera med ett överfallslarm för maximal trygghetskänsla.

Knockoutsprayen innehåller den kraftigaste formulan som finns att köpa på marknaden av de lagliga alternativen. Med en gel-liknanande konsistens så är den också effektiv i fuktiga väderförhållanden. Den är smidig att bära med sig i fickan eller handväskan och tar inte upp mycket plats.

En helt enastående försvarsspray

Köp Knockout Här

Om du använder din spray får du en ny utan extra kostnad
Detta gillade vi med Knockout Försvarsspray
  • Smidig att bära med sig, tar inte upp mycket plats i din handväska eller fickan.
  • Prisvärd då den endast kostar 229kr och erbjuder ett komplett skydd
  • Effektiv spray som verkligen stoppar en angripare
Detta kunde varit bättre
  • Vi skulle gärna se ett lite mer diskret alternativ av denna spray då sprayens utseende väldigt tydligt klargör att detta är en försvarsspray
  • Sprayen bör komma med två exemplar då den ena kan användas för att testa sprayen så man får en möjlighet prova en gång innan ett eventuellt skarpt läge
  • Vi skulle också se ett alternativ med längre hållbarhetstid då denna bör bytas ut efter 2 år

Praktiskt test

Sprayen har en räckvidd på hela 4 meter, vilket är en lång räckvidd i förhållande till andra alternativ. Detta innebär att den kan användas med ett säkert avstånd från en angripare.

Sprayen är en av de mer effektiva på marknaden och ger en väldigt obehaglig känsla på grund av dess högkoncentrerade specialämnen. Vilket slår ut en angripare tillräckligt länge för att ta sig från platsen för överfallet.

Vi rekommenderar att inte prova den på sig själv dels för att inte behöva uppleva det extrema obehag som sprayen medför då den är framställd för att paralysera en angripare. Om man själv utsätts för sprayen är detta inget som är farligt då ämnena i sprayen är lagliga lämnar de inga bestående skador, utan smärtan och obehaget är tillfälligt.

Där finns också ett färgämne i sprayen som är framställt för att inte försvinna, därav mycket svårt att få bort från kläder e.t.c.

Hur står den sig mot andra försvarssprayer?

Förutom att sprayen är en av de absolut mest effektiva så är den väldigt lätt att använda och enkel att bära med sig. Sprayen är också förhållandevis prisvärd om man jämför med andra alternativ. Därav så kan vi absolut rekommendera denna framför andra lite mer klumpiga alternativ.

Vad våra besökare tycker om produkten

Vi är alltid glada för att få feedback på de produkter som vi rekommenderar och kan med stort nöje berätta att vi enbart fått positiv feedback på denna produkt. Många anser att enkelheten varit avgörande och att man knappt märker att man har den med sig.

Lina Johansson
Lina JohanssonMalmö
Läs mer
Framförallt känner jag mig tryggare när jag är ute sena kvällar
Ingela Björnfot
Ingela BjörnfotGöteborg
Läs mer
Har använt sprayen en gång, sen sprang jag så fort jag kunde och eftersom ingen följde efter mig så måste sprayen fungerat
Frida Rosdahl
Frida RosdahlLund
Läs mer
Har en speciell plats för den i min handväska, mycket enkel att hantera
Linnea Håkansson
Linnea HåkanssonLund
Läs mer
Hoppas aldrig att jag får behöva använda den men jag har en vän som fick göra det en gång och då fungerar den. Känner mig tryggare med den än utan
Föregående
Nästa

Köp Knockout Försvarsspray

Specifikationer för Knockout Försvarsspray

ProduktKnockout Försvarsspray
TillverkareBodyguard
Lämpad förFörsvara sig mot förbrytare från distans
Testdatum5:e Februari 2020
Testbetyg5/5
Lättanvändlighet5/5
LicensbepliktigadNej
FärgJa (Röd)
RäckviddUpp till 4 meter
InnehållDrivgas, mentol, färgämne, specialämne och gel
EngångsanvändningJa
Volym40ml
Vikt (flaska inkl gas)56g
Längd (flaska)93mm
Omkrets (flaska)⌀115mm
Hållbarhetstid2 år
Redaktionens Betyg:
5/5