Screamer Överfallslarm

Recension av Swedish Shield

Screamer är helt klart en av våra absoluta favoriter när det kommer till överfallslarm, detta då den har alla egenskaper man vill ha på ett överfallslarm. Dra ut sprinten så tjuter larmet oavbrutet tills det att sprinten sätts in igen.

Screamer Överfallslarm är lätt att använda och enkelt att bära med sig. Det är så pass litet att den går att fästa på sin nyckelknippa, vilket är perfekt då man kan vara säker på att man alltid har det med sig, då man nästintill aldrig går hemifrån utan sina nycklar. Det går även att fästa larmet i sin väska eller sin plånbok på så sätt aktiveras larmet om någon skulle rycka väskan eller plånboken från dig, en väldigt bra funktion då vissa ficktjuvar kan vara väldigt diskreta och annars stjäla din egendom obemärkt.

Den är även utrustad med en ledlampa som aktiveras genom en knapp, detta är en bra kombination med den höga ljudnivån då överfall ofta inträffar på kvällar och nätter när det är mörkt. Larmet är utformat för att tåla stryk och har på grund av alla sina egenskaper och sin höga kvalitet kommit att bli en av de få överfallslarm som rekommenderats av polisen och bäst i test enligt norska TV2.

Kan även fästas på väskan eller plånboken

Köp Screamer Här

Ett litet men effektivt överfallslarm som kan rädda ditt liv.
Detta gillade vi med Screamer Överfallslarm
  • Enkel att använda och en produkt att lita på i ett skarpt läge
  • Lätt att bära med sig och går att fästa i sin nyckelknippa, vilket gör att man aldrig glömmer att ta med sig det
  • Hög ljudnivå tillsammans med en led lampa som drar till sig mycket uppmärksamhet
Detta kunde varit bättre
  • Förutsatt att man inte använt lampan, kan larmet vara lite svårt att hitta i mörkret på grund av dess svarta färg. Ett mer synligt larm i med till exempel en röd färg hade varit bra då man inte vill leta i mörkret allt för länge för att hitta larmet samtidigt som det tjuter

Praktiskt test

Vi har varit ute och testat larmet och är minst sagt nöjda med resultatet. Detta då vi på långt avstånd kunde höra larmet med dess höga ljudnivå på 140 Db. Vi provade även att använda ljusfunktionen i mörkret och larmet gör sig synligt och lyser upp bra i mörkret. Vi uppskattar enkelheten i larmet och att vem som helst kan använda det.

Den höga ljudnivån tillsammans med ljuset skapar en avskräckande effekt och drar till sig mycket uppmärksamhet i ett skarpt läge och har precis det man behöver när det kommer till överfallslarm. Vi rekommenderar starkt screamer som ett självklart val av överfallslarm. Vi rekommenderar även att bära larmet tillsammans med en försvarsspray då detta är en väldigt effektiv kombination. 

Hur står den sig mot andra överfallslarm?

Bodyguards screamer är ett av de bättre överfallslarm vi testat då den levererar när det kommer till alla jämförbara egenskaper. Ljudnivån är bland den högsta som överfallslarm kan erbjuda och detta i kombination med användarvänligheten och en robust och stöttålig produkt gör att det hamnar på toppen av listan.

På grund av larmets höga kvalitet utlovas en garantitid på 5 år vilket är generöst av bodyguard och talar för en bra produkt och ett säkert val. Larmets prisnivå ligger likvärdigt andra liknande produkter, vilket i sig gör valet ännu självklarare. 

Vad våra kunder tycker

Vi tar kontinuerligt in feedback från våra läsare om deras erfarenheter av våra rekommenderade produkter. I detta fallet har det bara gjort oss tryggare i vår rekommendation, vi har hittills inte fått in en enda negativ erfarenhet av screamer överfallslarm.

Jonny Larsen
Jonny LarsenTingsryd
Läs mer
Jag har 2 döttrar som båda fått varsitt larm och det känns tryggt att veta att de har dom med sig när dom är ute.
Carina Larsson
Carina LarssonStaffanstorp
Läs mer
Det var en man som följde efter mig en gång sent en kväll, jag aktiverade larmet och mannen vände snabbt om och tog en annan väg.
Jennie Klasen
Jennie KlasenEslöv
Läs mer
Jag har inte använt det på riktigt men jag har provat dra ut sprinten och det låter fruktansvärt högt, känns bra att ha det i fickan
Föregående
Nästa

Köp Screamer Överfallslarm

Specifikationer för Screamer Överfallslarm

ProduktScreamer Överfallslarm
TillverkareBodyguard
Testdatum9:e Februari 2020
Testbetyg5/5
Lättanvändlighet5/5
Ljudnivå140dB
FunktionLED lampa, larm samt nyckelring
Räckvidd ljudnivåOmfattande
BatteritypBatterityp: 3xLR44
Mått40mm x 60mm x 12mm
Vikt34g
Hållbarhetstid5 år
Redaktionens Betyg:
5/5