Tjutlarm Överfallslarm

Recension av Swedish Shield

Lika litet som ett läppstift har detta prisvärda larm vunnit flertalet tester och är en stark spelare bland överfallslarm på marknaden. Ett mycket pålitligt larm som passar vid ett överfall som såväl i situationer där man behöver påkalla omgivningens uppmärksamhet, till exempel vid en skidolycka. Larmet är extra pålitligt då det inte förlitar sig på någon elektronik eller dylikt och därför inte känsligt extrema väderförhållande som fukt eller extrem kyla eller värme.

Detta är ett larm som går att lita på och kan rekommenderas för den med en aktiv livsstil och som ständigt befinner sig i rörelse i utomhusmiljöer.

På grund av dess minimala storlek är det enkelt att ha med sig i handväskan eller i fickan. Ett larm som vi inte har några bekymmer med att rekommendera till våra läsare. Larmet går att använda flera gånger och är inte begränsat till engångsanvändning.

Ett larm som vunnit flertalet tester

Köp Tjutlarm Här

Ett litet larm som i princip tåler allt.
Detta gillade vi med Tjutlarm Överfallslarm
  • Enkel att använda och en produkt att lita på i ett skarpt läge
  • Lätt att bära med sig och går att fästa i sin nyckelknippa, vilket gör att man aldrig glömmer att ta med sig det
  • Hög ljudnivå tillsammans med en led lampa som drar till sig mycket uppmärksamhet
Detta kunde varit bättre
  • Förutsatt att man inte använt lampan, kan larmet vara lite svårt att hitta i mörkret på grund av dess svarta färg. Ett mer synligt larm i med till exempel en röd färg hade varit bra då man inte vill leta i mörkret allt för länge för att hitta larmet samtidigt som det tjuter

Praktiskt test

När vi testar larmet blir vi överraskade över den höga och kraftiga ljudnivån på 130 dB och den utlovade räckvidden på 1-3 kilometers radie imponerar verkligen. Vi utsatte larmet för höga temperaturer som såväl extrem kyla men det stoppade inte larmet från att leverera.

Ett larm som vi starkt rekommenderar till den som inte vill lämna något åt slumpen och vara säker på att larmet fungerar i ett skarpt läge. Detta larm håller minst lika hög standard som vårt favoritlarm Screamer.

Hur står den sig mot andra överfallslarm?

Larmet är ett av de kraftfullaste alternativen på marknaden och gör jobbet bättre än många andra alternativ. Ett prisvärt alternativ som är betydligt billigare än andra produkter som inte kommer i närheten av samma prestanda.

Definitivt ett larm som man bör ha i åtanke när man ska välja ett överfallslarm. Larmet är enkelt att ha med sig och pålitligt. 

Vad våra kunder tycker

Tack till alla som lämnat feedback till oss och vi uppskattar alltid alla era historier om dessa produkter. Det gör oss en bättre inblick i hur produkterna fungerar och gör oss bekvämare med att rekommendera en produkt.

Kenny Lindahl
Kenny LindahlKristianstad
Läs mer
Jag gick vilse på en utflykt, min mamma hade köpt ett tjutlarm till mig just ifall detta skulle inträffa och de kunde hitta mig snabbt genom att följa tjutet från larmet.
Hanna Nilsson
Hanna NilssonFlyinge
Läs mer
Jag har larmet i min sminkväska och det var riktigt bra pris. Jag har det alltid med mig.
Sara Hermansson
Sara HermanssonKarlstad
Läs mer
Ljudnivån är extremt hög, jag tror ingen kommer vilja attackera någon som använder larmet, jag och min syster har varsin.
Föregående
Nästa

Köp Tjutlarm Överfallslarm

Redaktionens Betyg:
5/5